+30 6946797464

Πρόσβαση

Η Πάργα βρίσκεται στην Βορειοδυτική Ελλάδα δίπλα από τα Σύβοτα, την Πέρδικα, την Ηγουμενίτσα και απέναντι από τους Παξούς στα Νότια της Κέρκυρας. Απέχει 38χλμ από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και 70χλμ από το αεροδρόμιο του Ακτίου στην Πρέβεζα και 110χλμ περίπου από τα Ιωάννινα μέσω Εγνατίας.

Αεροπορικώς

Υπάρχουν καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα προς τα αεροδρόμια του Ακτίου και της Κέρκυρας. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, πολλές αεροπορικές εταιρείες τσάρτερ από όλη την Ευρώπη πετούν προς τα δύο αεροδρόμια.

Με Αυτοκίνητο

Χάρη στην Εγνατία Οδό, η απόσταση από την Θεσσαλονίκη έχει μειωθεί σημαντικά. Για όσους βρίσκονται στην Βόρεια Ελλάδα μπαίνουν στην Εγνατία και αφού περάσουν τα Γιάννενα και την παράκαμψη Παραμυθιάς συνεχίζουν προς Ηγουμενίτσα, προσοχή στρίβουμε στον κόμβο Βασιλικό – Καρτέρι και στο Καρτέρι κάνουμε αριστερά προς Πάργα – Πρέβεζα, ακολουθώντας τις πινακίδες.

Με Λεωφορείο

Η πρόσβαση στην Πάργα είναι δυνατή με λεωφορείο σε καθημερινή βάση από την Πρέβεζα και την Ηγουμενίτσα, και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες από τα Ιωάννινα. Υπάρχει επίσης καθημερινά δρομολόγια από Αθήνα (Σταθμός Κηφισό)και από τη Θεσσαλονίκη (Σταθμός Μακεδονία).

elGreek